FUDBAL

MITROVIĆEV SAIGRAČ UPOZORAVA BRAZILCE Ne smijemo se zezati sa Srbijom

Uoči duela sa Srbijom, brazilski fudbaleri koji poznaju srpske igrače upozoravaju svoju javnost na “orlove”.

Srbija i Brazil se sastaju u četvrtak od 20 časova na stadionu Lusail Ikonik, u prvom kolu Grupe G.

Iako su Brazilci ti koji su poznati po tom što raspolažu sa 4-5 vrhunskih napadača, i Srbija ima moćan napadački “arsenal”.

U centru pažnje su, naravno napadač Fulama Aleksandar Mitrović i golgeter Juventusa Dušan Vlahović.

– Srbija je fizički mnogo snažan tim. Brazil se ne smije zezati, da razmišlja o Srbiji kao da je samo običan protivnik, jer mogu biti vrlo nezgodni – rekao je Andres Pereira, Mitrovićev saigrač iz Fulama.

Mitrović je neizvestan za ovaj meč zbog problema sa zglobom, ali bi mogao da zapreti Brazilu bar kao rezerva.

– On zna kako da te namuči. Mogu samo da ga hvalim. Mitrović je senzacionalan momak, sjajno me dočekao u klub. Pričao sam s njim poslije utakmice sa Mančester junajtedom, poželio mu sreću na SP. On je momak za primjer. Siguran sam da će se Brazil namučiti da ga zaustavi – rekao je Pereira.

Pereira je dobro zapamtio Mitrovića i ostale srpske fudbalere još na U20 Svjetskom prvenstvu 2015. kada su “orlići” stigli do titule upravo protiv Brazilaca.

– On voli Brazilce, priča portugalski, razgovarao je i sa Vilijanom, Karlosom Vinisijusom. On i Milinković-Savić su mnogo dobro ljudi. Sergej je veoma kvalitetan igrač. Visok, snažan, zna kako da komanduje veznim redom – dodaje Brazilac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button