FUDBAL

Vlahović objasnio proslavu gola FOTO

Dušan Vlahović, reprezentativac Srbije, razgovarao je sa medijima nakon poraza od Švajcarske.

Fudbaleri Srbije završili su učešće na Svjetskom prvenstvu u Kataru u grupnoj fazi.

Zašto je izašao iz igre, a postigao je gol – zanimalo je srpske novinare u Kataru

– Pa odluka selektora je bila da moram da izađem, pa nema tu šta da se priča. Ja se osećam okej i nisam igrao dugo, verovatno zbog toga sam i bio izmenjen, jer sam na poluvremenu rekao da mogu kada me je selektor pitao kako se osećam.

Dobra energija poslije gola, pa je svima čudno što je bio izmijenjen…

– Moj prvi gol na SP i u tom momentu imamo 2:1 čak iako nisi dobro u momentu sve prođe. Ne znam stvarno šta bih rekao. Bilo je turbulentno ovo prvenstvo, generalno, ali za našu reprezentaciju i nije. Igrali smo protiv Brazila u prvom meču, najboljeg tima ikada na svetu, u drugom meču smo mogli da budemo bolji i samo pobeda nas je vodila dalje, ako su Švajcarci bolji proći će i tako se desilo, moramo da čestitamo i budemo veliki u porazu. Nemam neki komentar, ovo su SP nema tu sad šta ne bežimo od odgovornosti. Tako je kako je, bolja ekipa je pobedila i nema šta da se lažemo.

Komunikacija za selektorom?

– Neću da se vraćam na to, nije bilo problema između mene i mistera. Ostajemo tim, bili smo u Lisabonu, bićemo i dalje, ne bih o nefudbalskim stvarima, već sam držao konferenciju o tome…

Dosta provokacija i proslava gola, a Vlahović mu odgovorio:

– Proslava gola je spontana, nije se odnosila ni na koga.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button