EVROPSKE LIGEFUDBAL

DESNI BEK Crvena zvezda juri bivšeg igrača Atletiko Madrida

Crvena zvezda je očigledno riješila da ove zime napravi tim za utakmice u eventualnoj grupnoj fazi ili kvalifikacijama za Ligu šampiona, a kako se čuje iz Kolumbije, sa Marakane su zainteresovani za reprezentativca te zemlje, iskusnog Santijaga Arijasa.

Izuzev Crvene zvezde, ovog fudbalera želi i argentinski Indenpiedente, ali i nepoznati klub iz Španije, tvrdi novinar Pipe Sijera, koji takođe ističe da bi Santijago Arias mogao da pronađe novi klub već do kraja januara.

Arias je igrač bogatog iskustva, koji se na velikoj fudbalskoj sceni nalazi još od 2011. godine kada je stigao u Sporting iz Lisabona. Dvoke godine u ovom klubu su bile dovoljne da ode putem Ajdnhovena i obuče crveno-beli dres PSV-a, kada postaje vrhunski igrač.

Njegove partije su ga preporučile i Atletiko Madridu, koji je za njega platio čak 11 miliona evra. Ipak, nije se u Madridu pokazao, uslokedile su pozajmice u Leverkuzen i Granadu, da bi ovog lketa ostao bez kluba.

Najveća tržišna vrokednost ovog fudbalera jeste 20 miliona evra, međutim, već šest mkeseci nema klub.

Međutim, treba istaći i da bi njegov eventualni dolazak bio ogromna kocka s obzirom na istoriju povreda koju iza sebe ima.

Telegraf.rs

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button