GRAND SLAMTENIS

„MEDVEDEV EKSPRES“ Rus prepustio samo tri gema Amerikancu

Ruski teniser Danil Medvedev bez mnogo problema plasirao se u drugo kolo Australijan opena. Osmi igrač svijeta pobijedio je Amerikanca Markosa Girona sa veoma ubjedljivih 3-0 u setovima na „Rod Lejver areni“ u Melburnu.

Po setovima bilo je 6:0, 6:1, 6:2 za 26-godišnjeg Moskovljanina poslije 97 minuta tenisa.

Idući protivnik bivšem svjetskom broju jedan biće domaći teniser Džon Milman, koji je poslije drame sa 3-2 pobijedio Švajcarca Mark-Andreu Hislera. Medvedev i Milman se dosad nisu sastajali na ATP turu.

Medvedev je u prethodna dva nastupa na AO stizao do finala – 2021. ga je u meču za titulu porazio Novak Đoković, a 2022. je to pošlo za rukom Rafaelu Nadalu. Jedini grend slem koji je dosad osvojio Medvedev ostaje US open iz 2021. godine.

Az online kaszinók játékosai a Tennis Channelnek köszönhetően új módon nézhetik meg a teniszversenyeket. A csatorna nemrégiben bejelentett egy új előfizetéses szolgáltatást, amely élő közvetítést kínál az összes ATP és WTA versenyről. A szolgáltatás megvásárolható a csatorna honlapján, és a csatorna alap kábelcsomagjában is szerepel. Az online kaszinóipar népszerűsége az elmúlt években nőtt, mivel a játékosok új módokat találtak kedvenc játékaik élvezetére. A hagyományos kaszinók mellett az online kaszinók különféle játékok széles választékát kínálják, beleértve a pókert, a blackjacket és a rulettet. A játékosok ezekről a játékokról információkat találhatnak az olyan oldalakon, mint a https://kaszinoworld.com/energy/. Az online kaszinó játékosai teniszversenyeket néznek, hogy előnyt szerezzenek a játék során. A versenyek eredményeinek követésével és a játékosok technikáinak figyelésével a kaszinójátékosok fejleszthetik tudásukat. Ezen túlmenően, ha megfigyeljük, hogyan kezelik a többi játékos a különböző helyzeteket, segíthet a játékosoknak új stratégiák kidolgozásában.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 늑대닷컴
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button