EVROPSKE LIGEFUDBAL

Golman preminuo od srčanog udara nakon odbranjenog penala

Tragične vijesti stižu iz Belgije. Golman Vinkel Sporta B, dvadesetpetogodišnji Arne Espel preminuo je u bolnici nakon što je na terenu, u toku utakmice, doživio srčani udar.

Vinkel Sport B igrao je meč protiv Vestrozebeka u subotu, vodio je 2:1 kada je početkom drugog poluvremena za Vestrozebeke dosuđen penal.

Arne Espel je sjajno pročitao šut rivala, odbranio penal, ali je nakon slavlja sa saigračima samo pao na teren.

Lekari su odmah utrčali na teren, ukazali mu prvu pomoć i nakon toga ga hitno prevezli u bolnicu. Nažalost, Espel je po dolasku u bolnicu proglašen mrtvim.

Da tragične scene budu još i teže, sa tribina su sve što se desilo na terenu gledali njegovi roditelji dok je sa klupe za rezerve sve vidio njegov rođeni brat Aron.

– Erne je igrao za nas od kada je bio dječak, svi u klubu su ga veoma voljeli. Neshvatljivo je da se nešto ovako desi nekome tako mladom. Bio je potpuno zdrav – poručili su iz kluba.

– Ovo je katastrofa i veliki šok za sve nas. Arne je bio sjajan mladić, uvijek spreman da pomogne. Ovo je težak udarac za njegovu porodicu i sva nas u klubu – dodao je sportski direktor Vinkela Patrik Rotsert.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button