EVROPSKE LIGEFUDBAL

SALAH O 18-GODIŠNJEM SRBINU On je trenutno najbolji igrač Liverpula

Fudbaler Liverpula srpskog porijekla Stefan Bajčetić nastavlja da oduševljava u dresu “crvenih” iako ima samo 18 godina.

Bajčetić se istakao i u pobjedi “redsa” protiv najvećeg rivala Evertona (2:0), iako mu je menadžer Jirgen Klop opet promijenio poziciju.

– Istakao se, mnogo sam zadovoljan njegovom igrom. On je vrhunski fudbaler, vrlo inteligentan i smiren. Stavio sam ga na novu poziciju. Bio je štoper, onda zadnji vezni, a sad je centralni vezni, osmica. Pitao sam ga da li mu se svidjela ta uloga, odgovorio mi je ‘O, da! – rekao je Klop.

Bajčetića je posebno pohvalio i saigrač Mohamed Salah.

– Stefan je sjajna osoba i vrhunski igrač. Svaku se utakmicu maksimalno trudi. Otkad je počeo da igra za nas, on je najbolji igrač u ekipi – rekao je nakon utakmice Salah.

Na našu žalost, sin bivšeg fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde Srđana neće igrati za zemlju svog oca, već svoje majke, Špankinje Paule Esteves.

Bajčetić je za prvu ekipu Liverpula počeo igrati ove sezone, a priliku je dobio jer Klop ima velike probleme sa povredama standardnih prvotimaca.

Za sad je odigrao 20 utakmica, postigao jedan pogodak te jednom asistirao.

Liverpul je ovim slavljem prekinuo niz od četiri kola bez pobjede u engleskom prvenstvu.

Međutim, i dalje je daleko od vrha. S 32 boda nalazi se na devetom mjestu, što znači da ga od četvrte pozicije, koju drži Njukasl i koja vodi u Ligu šampiona, deli devet bodova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button