EVROPAKOŠARKAREGION

POTREBNA JEDNA POBJEDA Pešić saopštio spisak za mečeve odluke

Selektor Srbije Svetislav Pešić saopštio je spisak igrača na koje računa za februarski kvalifikacioni “prozor” za Mundobasket.

Srbija ima učinak 5-3 i potrebna joj je bar jedna pobjeda u posljednja dva meča da “ovjeri” nastup na Svjetskom prvenstvu.

“Orlovi“ će u petak, 24. februara igrati protiv Grčke u Atini, a potom i u ponedjeljak, 27. februara protiv Velike Britanije u Hali “Aleksandar Nikolić“.

Nakon pobjeda protiv Velike Britanije i Turske u novembru, muška “A“ reprezentacija Srbije u februaru pred sobom ima posljednja dva kvalifikaciona meča za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje se ovog ljeta održava u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Na spisku se nalaze igrači i Zvezde i Partizana, kao i Anadolu Efesa Vasilije Micić. Tu su i košarkaši iz VTB lige, odnosno Dejan Davidovac i Nikola Milutinov iz moskovskog CSKA.

Pešić je izabrao sljedećih 24 igrača:

Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Dušan Beslać, Nemanja Dangubić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Nikola Đurišić, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Dušan Miletić, Nikola Milutinov, Luka Mitrović, Nemanja Nedović, Marko Pecarski, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Uroš Trifunović i Aleksa Uskoković.

Okupljanje reprezentacije Srbije počeće nakon završnih turnira nacionalnih kup takmičenja širom Evrope.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Buy Methadone Overnight
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button