ATPTENIS

MEDVEDEV O SRPSKA OPENU Ne vjerujem da ću u Banjaluku

Samo oko mjesec ipo dana je ostalo do Srpska opena u Banjaluci (17-24. april). Naravno u pitanju je Srbija open koji je ove godine iz Beograda premješten u Republiku Srpsku.

Još je rano za zvaničnu listu prijava ali sami teniseri već razmišljaju o tome gdje će igrati narednih mjeseci.

– Da li je to turnir koji je premešten iz Beograda u Banjaluku? – odgovorio je Danil Medvedev na pitanje da li će možda ovog proleća igrati u gradu na Vrbasu.- Mislim da je to na šljaci, i zato će biti teško. Zavisi u kojoj je nedelji, ako je u istoj kao Barselona onda je ona prioritet kao serija 500. Ali jednog dana ću sigurno igrati na Novakovom turniru.

Inače, Banjaluka je baš u nedjelji kada i Barselona, uklještena između dva mastersa 1.000, u Montekarlu i Madridu. Zato su šanse da se Danil pojavi bukvalno minimanlne.

Od ove godine mastersi u Madridu i Rimu se igraju, kao u Indijan Velsu i Majamiju, 12 dana, tako da je kalendar promijenjen. Nema više nedelje za manje turnire u kojoj su bili Estoril i Minhen. Portugalski turnir je premješten u nedjelju između Majamija i Montekarla, a njemački u istu nedjelju kao Banjaluka i Barselona, tako da će gužva biti velika.

Medvedev večeras u polufinalu u Dubaiju igra baš protiv Đokovića. Bio im je to 14. susret, Nole vodi sa 9:4.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button