EUROKUPOVIFUDBAL

Matić napao saigrača usred meča – Murinjo oduševljen

Srpski fudbaler Nemanja Matić sukobio se sa saigračem Brajanom Kristanteom na meču Lige Evrope.

Matić je pobjesnio na Kristantea zbog propusta u pobjedi Rome nad Real Sosijedadom 2:0, u prvom meču osmine finala.

Srpski reprezentativac je bio vidno nezadovoljan reakcijom Italijana u jednoj akciji, tako da ga je iskritikovao, da bi potom u naletu adrenalina umalo došlo i do fizičkog obračuna.

Gurali su se glavama, unosili u lice, a najpribraniji je bio Žoržinjo Vajnaldum koji ih je razdvojio nakon čega su se strasti smirile.

Roma je ubrzo poslije toga došla do drugog gola na meču kojim je “ovjerila” pobjedu i stekla solidnu prednost pred revanš u San Sebastijanu.

Srpski fudbaler je proglašen za igrača utakmice, a trener Žoze Murinjo je bio zadovoljan što je video takvu reakciju svog igrača koga je vodio prethodno i u Čelsiju i u Mančester junajtedu.

– U Romi postoji samo jedan lider, svi igrači su isti, a važno je da svi na teren unose životno i igračko iskustvo, to nam je neophodno. Mi nemamo taj problem u Romi, mi smo demokratija sa jednim liderom. Lijepo je vidjeti emocije na terenu, fudbaleri koji ne komuniciraju, koji ne razmjenjuju emocije ili zamjerke, ne mogu da pomognu. Naš tim je uvijek ujedinjen – rekao je Murinjo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button