EUROKUPOVIFUDBAL

OGLASIO SE I DEL PJERO Vlahović opet na udaru kritika

Fudbaleri Juventusa su sa 1:0 savladali Frajburg u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope.

Jedini gol na meču koji je odlučio pobjednika je postigao Anhel di Marija na asistenciju FIlipa Kostića u 53. minutu meča.

Ni na ovoj utakmici se u listu strijelaca nije upisao Dušan Vlahović, kome je ovo već peti meč kako se nije upisao u listu strijelaca.

Tim povodom se oglasio legenda Juventusa Alesandro Del Pjero koji se oglasio povodom loše serije Dušana Vlahovića. Slavni italijanski fudbaler je imao šta da poruči srpskom napadaču.

– Meni se nije svidela Dušanova partija. Možda je do psihološkog uticaja, koji mu ne pomaže. Možda do toga što je dres Juventusa izuzetno težak i uvijek se više broje utakmice na kojima niste dali gol. Svi smo svjesni da posjeduje kvalitet da trese mreže. Zato mi se nije dopalo što na susretu sa Frajburgom iz nekih situacija makar nije šutnuo. Bitno je da Vlahović uživa povjerenje trenera Masimilijana Alegrija i navijača. Potrebno je da ostane spokojan i nastavi da radi – saopštio je Alesandro Del Pjero.

Sljedeća prilika za Vlahovića da poveća svoj golgeterski učinak i tako prekine seriju utakmica bez golova, će biti za vikend kada će Juventus igrati protiv Sampdorije.

Srpski napadač je ove sezone postigao osam golova u Seriji A, dok je u evropskim mečevima bio strijelac dva puta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 늑대닷컴
Back to top button