EVROPSKE LIGEFUDBAL

MITROVIĆ SE IZVINIO Žalim zbog svojih postupaka

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović prvi put je govorio za engleske medije nakon isključenja na utakmici sa Mančester junajtedom.

Golgeter Fulama je u FA kupu dobio crveni karton jer je odgurnuo sudiju Krisa Kavana.

– Lično, žalim zbog svojih postupaka koji su doveli do isključenja. Dozvolio sam svojoj frustraciji da me nadvlada, a način na koji sam reagovao je pogrešan. Pokušavao sam da skrenem pažnju sudiji, ali jasno je da nije trebalo da stavim ruke na njega i razumijem zašto mi je pokazao crveni karton, prvi u dresu Fulama, prvi od sezone 2015/16 – rekao je Mitrović.

Standardna kazna je tri meča, ali tamošnji Savez razmišlja o znatno oštrijoj sankciji.

– Prihvatio sam suspenziju od tri utakmice zbog crvenog kartona, razgovarao sam sa Krisom Kavanom, izvinio se i prihvatio kaznu. Sad želim da uradim sve što je u mojoj moći da incident zaboravim i što prije se vratim na teren kako bih pomogao saigračima. U međuvremenu, i dalje žalim zbog incidenta. Već sam se izvinio kolegama iz tima, hoću da uputim izvinjenje i navijačima, posebno onima koji su putovali na ‘Old Traford’ i bodrli nas cijelu utakmicu. Nadam se da ću se uskoro vratiti na teren i odužiti im se za podršku – dodao je “Mitrogol”.

Mitrović ove sezone ima učinak od 11 golova na 21 utakmici u Premijer ligi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: fryd disposable vape
Back to top button