KOŠARKANBA

JOKIĆ O NAREDNOM PROTIVNIKU Oni su favoriti za titulu

Nikola Jokić istakao je Finiks Sanse, naredne rivale u plej-ofu, kao favorite za NBA titulu.

Denver Nagetsi su eliminisali Minesota Timbervulvse 4-1, dok su Sansi u pet mečeva biti bolji od Los Anđeles Klipersa.

– Oni su favoriti za osvajanje titule. Imaju neverovatnu, neverovatnu grupu momaka, sa odličnim trenerom. Tako da će to biti veliki izazov za nas – rekao je Jokić.

Jokić je pohvalio Timbervulvse koji su u seriji igrali bez povređenih Džejdena Mekdenijelsa i Naza Rida, a u četvrtom meču se povredio i Kajl Anderson.

– I uprkos tome su bili konkurentni u svakoj utakmici, osim u prvoj. To je bila jedina laka pobeda za nas. Uradili su sjajan posao. Mi smo bili samo malo bolji ovog puta – rekao je srpski košarkaš.

Jokić je u petoj utakmici zabilježio tripl-dabl (28p, 17sk, 12as) iako je imao loše šutersko veče pogodivši samo osam od čak 29 šuteva.

– Promašivao sam celo veče, ali saigrači veruju u mene i ja verujem sebe – rekao je Jokić, kojem je ovo bio drugi tripl-dabl u seriji sa Vulvsima, a osmi u plej-ofu u karijeri.

Sjajan je bio i Džamal Marej sa 35 poena, u preokretu Nagetsa sa -13.

– Džamal je igrao sa toliko emocije. Mislim da je on pokrenuo naš tim. Džamal jednostavno ne odustaje, znate? Pogađao je važan šut za šutom – rekao je trener Denvera Majk Meloun.

Nagetsi i Sansi svoju seriju počinju u nedjelju ujutru po našem vremenu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button