FUDBAL

MESI ODGOVARA NA PROZIVKE Da sam htio pare otišao bih u Arabiju

Argentinski fudbaler Lionel Mesi od sledeće sezone igraće u Interu iz Majamija.

On je u srijedu uveče u razgovoru za Mundo Deportivo rekao gdje će nastaviti karijeru, nakon što mu je ugovor sa Pari Sen Žermenom istekao.

– Donio sam odluku. Ne vraćam se u Barselonu, idem u Inter Majami. Da je bilo do novca, otišao bih u Saudijsku Arabiju. Jasno je da mi novac nije bio na prvom mjestu. Spreman sam za novi izazov – rekao je Mesi za Mundo Deportivo.

Argentinac je obrazložio zašto nije želio da se vrati u Barselonu.

– Zaista sam želio, bio sam veoma uzbuđen što mogu da se vratim, ali nakon što sam iskusio i doživio sve ono kada sam odlazio, nisam želio da ponovo budem u istoj situaciji: da čekam da vidim šta će se desiti i da ostavljam svoju budućnost u rukama drugih. Čuo sam da moraju da prodaju igrače ili da smanje plate, a istina je da nisam želio da prolazim kroz to, niti da imam veze sa svim tim. Donio sam odluku da idem u Majami. Još uvijek ga nisam sve riješio sto posto. Nedostaju mi neke stvari, detalji ali odlučili smo da nastavimo tim putem. Želio sam da napustim Evropu, da izađem iz centra pažnje i više razmišljam o svojoj porodici – rekao je Mesi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button