FUDBAL

“Dušan Tadić će biti selektor Srbije”

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić će uskoro biti novi selektor nacionalnog tima, prognozirao je Ranko Stojić.

Stojić je bivši golman koji je odigrao 14 utakmica za reprezentaciju Jugoslavije, a kasnije je izgradio reputaciju jednog od najuticajnijih fudbalskih menadžera na našim prostorima.

Prema njegovim rečima bivši fudbaler Vovjodine sjajno oseća igru i ima sve predispozicije da jednog dana nakon okončanja igračke karijere bude i vrhunski stručnjak.

“Stalno hvalim Dušana Tadića jer mnogo volim tog momka. Možda ne sada i možda ne tako brzo, ali on će u prespektivi sigurno biti selektor Srbije”, rekao je Stojić za TV Arena sport nakon poraza Srbije od Mađarske u kvalifikacijama za EURO 2024.

Stojić je istakao da je Srbija u drugom poluvremenu bila mnogo bolji rival i da to treba da bude pokazatelj kako da se igra u nastavku kvalifikacionog ciklusa i pohvalio rad selektora Dragana Stojkovića.

“Piksi je uspeo da napravi ambijent u nacionalnom timu i to je njegova zasluga. Pored Dušana Tadića imamo još nekoliko vrhuskih igrača i verujem da ćemo uspeti da se plasiramo na Evropsko prvenstvo”, rekao je Stojić.

“Orlovi” u nedelju gostuju u Litvaniji.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button