KOŠARKANBA

Nurkić za Jovića, Lilard u Majamiju? Komplikuju se stvari – Hit mora da reaguje

Dejm Lilard je zatražio da bude trejdovan u Majami, ali situacija nije baš tako jednostavna.

Svima je Lilard stavio do znanja i to kristalno jasno da želi da ode iz Portland Trejlblejzersa, ali samo želi u Majami Hit.

Kako piše ESPN, trejd paket uključuje Dejma Lilarda i Jusufa Nurkića u zamjenu za: Tajlera Hira, Nikolu Jovića, Kajla Laurija, Haimea Hakeza, pikove 2027,28,29 i 2030. godine.

Ipak, stvari su komplikovane. Odavno je zabranjeno Lilardu i njegovim zastupnicima da javno traže trejd i da postavljaju uslove, a predstavnici Majamija nisu baš oduševljeni Lilardom i Nurkićem ako moraju da se odreknu Nikole Jovića i svih ovih pikova.

Kako se navodi dalje, Majami Hit se sprema da reaguje i da sezonu počne bez Lilarda pa će loptu dati u ruke Tajleru Hiru i Džošu Ričardsonu, a i dalje postoji šansa da dogovore uslove sa Goranom Dragićem kako bi Slovenac tu i završio karijeru dok im ostaje i Kajl Lauri.

Portlandu se svakako ne žuri. Šejdon Šarp, Skut Henderson, Enferni Sajmons… Oružja na bekovima ima, a Blejzersi su na dobitku svakako bilo sa Lilardom koga čeka 200 miliona dolara bilo sa Jovićem, Hakezom i brojnim mladim igračima koji bi potencijalno stigli.

Sve u svemu, djeluje da Majami mora da reaguje zbog pozicije plejmejkera jer je Lilard sve dalji od “South Beach-a”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button