EUROKUPOVIFUDBAL

Meridian ima najveće kvote za Ligu šampiona: Inter 2.45, Bayern 1.60

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a to posebno dolazi do izražaja kada se radi o mečevima Lige šampiona. U ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen pomoću kvota upravo iz Meridiana.
Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a svim novim igračima kladionica MERIDIAN daje BONUS DOBRODOŠLICE. Na raspolaganju imaš 15 KM za klađenje i 100 besplatnih spinova. Registruj se – i to je sve.
Pored toga, Meridian je povodom nove sezone spremio promociju za sve igrače. Kladi se na Ligu šampiona i osvoji bonus!
Jedini uslov je da se uplati depozit i odigra tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.
Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita između 22. i 23. avgusta do 21h.

REAL MADRID – UNION BERLIN – 1&2+
Kvota: 1.65
Real Madrid je u novu sezonu ušao na izvanredan način. Odradili su veoma dobar posao u La Ligi do sada i nadaju se da će tu formu prenijeti i na Ligu šampiona. Prvi rival biće im debitant u ovom takmičenju, ali to ne znači da će posao biti lakši nego inače.
Dugo je Hertha vladala Berlinom, ali to više nije slučaj. Union se nametnuo kao najbolji klub iz prijestonice Njemačke i po prvi put su stigli do elitnog evropskog takmičenja. Žele da ostave odličan utisak i nema veće nagrade od okršaja sa najtrofejnijim fudbalskim klubom na jednom od najpoznatijih svjetskih stadiona.
Obrazloženje prognoze: Sigurno će igrači Union Berlina biti pod utiskom Lige šampiona u prvom poluvremenu što bi Real Madrid mogao iskoristiti da stigne do ranog vođstva. Vjerujemo da će izabranici Carla Ancelottija upisati tri boda i da će pri tome bar dva puta zatresti mrežu protivnika iz Njemačke.

REAL SOCIEDAD – INTER – 2
Kvota: 2.45
Real Sociedad se poslije tačno 10 godina vratio u grupnu fazu Lige šampiona. Tada se nisu proslavili pošto su osvojili samo jedan bod i nadaju se da će stvari biti drastično bolje ovoga puta. Imanol Alguacil je uradio sjajne stvari sa ovom grupom igrača proteklih godina i ovo je kruna njihovog rada.
Interu je preostalo samo još da osvoji Seriju A pod patronatom Simonea Inzaghija i onda se može reći da je trogodišnji mandat bivšeg trenera Lazija prošao više nego odlično. Dva puta je osvojen Kup Italije, stigli su do finala Lige šampiona prošle sezone, a za vikend je demoliran Milan sa 5:1. Trijumfi nad najvećim rivalom su postali uobičajeni u zadnje vrijeme. Sada je vrijeme za nova dokazivanja u Evropi.
Obrazloženje prognoze: Gledajući sve lige petice, Inter je uz Manchester City i Real Madrid ostavio najbolji utisak do sada. Igraju fenomenalno na obje strane terena i njihovo iskustvo bi moralo doći do izražaja u ovom duelu s Real Sociedadom.

BAYERN – MANCHESTER UNITED – 1
Kvota: 1.60
Od trenutka kada je Julian Nagelsmann dobio otkaz prije pola godine, Bayern je zapao u veliku krizu. Samo pukom srećom su uspjeli da osvoje Bundesligu, dok su na svim ostalim frontovima Bavarci konstantno dobijali neočekivane udarce. Jedan takav je bio i od Bayer Leverkusena proteklog vikenda.
Situacija u Bayernu je ipak “med i mlijeko” u poređenju sa onim što se dešava u još jednom slavnom evropskom klubu. Manchester United je izgubio tri puta u prvih pet kola Premijer lige i Erik ten Hag je pod ogromnim pritiskom. Pitanje je da li bi holandski stručnjak “preživio” ubjedljiv poraz u Minhenu, a tamo dolaze u jako lošoj atmosferi.
Obrazloženje prognoze: Obje ekipe se suočavaju sa određenim problemima, ali problemi Bayerna su drastično manji od onih koje ima Manchester United. Očekujemo da i domaći teren odigra određenu ulogu, ali i pored toga kvalitet je na strani Bavaraca.
Meridianov tiket dana:
Real Madrid – Union Berlin – 1&2+
Real Sociedad – Inter – 2
Bayern – Manchester United – 1
Ukupna kvota: 6.47
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u septembru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button