EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Liverpool 2.25, Milan 1.80

U svim ligama petice će biti dosta uzbudljivih okršaja danas, a kladionica Meridian je tradicionalno pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

TOTTENHAM – LIVERPOOL – 1 (2.90) X (4.00) 2 (2.25)
Kada je Harry Kane potpisao za Bayern, svi su bili spremni da otpišu Tottenham unaprijed. Ipak, Spursi u posljednjih mjesec dana igraju svoj najbolji fudbal u proteklih nekoliko godina. Ange Postecoglou je brzo osvojio sve navijače i sada su svi uvjereni da i bez najboljeg engleskog napadača mogu da se bore za mjesto unutar top 4 koje bi donijelo nastup u Ligi šampiona naredne godine.
Nakon jedne užasne sezone, Liverpool je ovoga puta krenuo znatno ozbiljnije od samog početka. Imaju pet pobjeda i jedan remi u Premijer ligi, te suvjereno drže drugu poziciju. Jurgen Klopp se nada da njegov tim može izazvati i Manchester City u borbi za titulu, a ukoliko ostanu blizu do januara, onda bi njihova prednost bila dosta manje opterećenje pošto ne učestvuju u Ligi šampiona.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Jedna od ekskluzivnih igara koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana je “Bet Builder”. Pomoću ove igre dozvoljeno je da odigrate neograničen broj tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.
Ako sa utakmice Tottenham-Liverpool odigrate:
• Više od 3.5 golova na utakmici
• Oba tima daju gol
• Tottenham daje više od 1.5 gola na utakmici
• Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu
• Više od 9.5 kornera na utakmici
Kvota će biti 5.40!

MILAN – LAZIO – 1 (1.80) X (3.65) 2 (4.70)
Ako se izuzme debakl u gradskom derbiju protiv Intera, onda se može konstatovati da je Milan veoma dobro počeo novu sezonu. Ostalih pet mečeva su dobili u Seriji A, tako da dijele vrh tabele sa Nerazzurrima. Tokom ove sedmice su savladali Cagliari sa 3:1 na Sardiniji i sa dosta optimizma dočekuju jedan od derbija sedmog kola domaćeg prvenstva.
Lazio polako izlazi iz velike krize u kojoj je bio. Pobjeda protiv Torina daje naznake da će uslijediti bolji dani za tim Maurizija Sarrija, a dobar rezultat na “San Siru” bi automatski vratio poljuljano samopouzdanje. Da mogu igrati sa najboljima u državi, nebesko-plavi su pokazali početkom septembra kada su sa 2:1 nadigrali aktuelnog šampiona u Napulju.
Jedna od sjajnih igara iz ponude Meridiana jeste “Kombinacija golova”. Možete kombinovati broj i raspon golova u oba poluvremena, a kvote su izvanredne.
Za svaku utakmicu je u opticaju 81 različita kombinatorika, a mi izdvajamo četiri sa meča Milan-Lazio:
• I 1-2&II 1+ (1-2 gola u prvom i najmanje jedan pogodak u drugom poluvremenu) – 2.00
• I 0-1&II 1-2 (0-1 gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 2.20
• I 1+&II 2+ (najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 3.20
• I 2+&II 0-2 (najmanje dva gola u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 3.35
Kladite se na lige petice u Meridianu i iskoristite sve benefite najraznovrsnije ponude i najvećih kvota!
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u septembru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button