EVROPSKE LIGEFUDBAL

Meridian ima najveće kvote za sve utakmice iz liga petice: Juventus 2.85, Betis 2.40

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen iz ponude pomenute kladionice.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve

NOTTINGHAM FOREST – BRENTFORD – 3+
Kvota: 2.15
Nottingham Forest je u prvih šest kola igrao protiv ekipa kao što su Manchester City, Arsenal, Chelsea i Manchester United i svejedno su uspjeli da skupe sedam bodova i zauzmu mjesto u sredini tabele. U narednom periodu slijedi lakši raspored i ako se po jutru dan poznaje, onda ove sezone neće strahovati za opstanak.
Brentford je u prva četiri kola Premijer lige izgledao više nego solidno, ali onda su uslijedili porazi od Newcastlea i Evertona, tako da se još uvijek ne može procijeniti realno stanje ove ekipe. Sve osim ispadanja je za njih zadovoljavajući rezultat, međutim dobrim igrama u bliskoj prošlosti su nas navikli i na više od toga.
Obrazloženje prognoze: Brentford uvijek igra na “gol više” i to se neće promijeniti ni u ovom duelu. Ukoliko u ranoj fazi bude postignut jedan pogodak, realno je da se meč otvori i da vidimo bar tri gola na “City Groundu”.

ATALANTA – JUVENTUS – 2
Kvota: 2.85
Atalanta ne izgleda uvjerljivo kao u nekim ranijim sezonama, ali opet su pronašli način da dobiju četiri od šest mečeva u Seriji A i da se pozicioniraju unutar top 4. Porazi od Frosinonea i Fiorentine su pokazali određene slabosti u igri tima iz Bergama, a treba biti pošten pa reći da im je i raspored išao na ruku jer do sada nisu igrali ni protiv jedne od šest najvećih italijanskih ekipa.
Ne briljira ni Juventus za sada, mada se čini da iz kola u kolo prave određen progres u svojoj igri. S obzirom da ne igraju evropska takmičenja ove sezone, potpuni fokus je na Seriji A i sigurno će Massimiliano Allegri znati da izvuče maksimum iz čitave situacije. “Staroj dami” je potrebna jedna velika pobjeda da do kraja napuni samopouzdanje, a Bergamo je možda idealno mjesto za tako nešto.
Obrazloženje prognoze: Juventus je prošle sezone u jednoj od ključnih utakmica pobijedio Atalantu u Bergamu sa 2:0. Kad god su igrali međusobno u nekim važnim trenucima u proteklih šest-sedam godina, “Stara Dama” bi znala pronaći način da nadigra tim Gian Piera Gasperinija. Očekujemo da se to desi i ovoga puta.
BETIS – VALENCIA – 1
Kvota: 2.40
Prethodnih sezona je karakteristika Betisa bila da odlično započnu sezonu i da kriza nastupi tek u završna dva-tri mjeseca. Sada su stvari potpuno drugačije jer u prvih sedam kola La Lige nisu odigrali u skladu sa potencijalom koji imaju. Utakmica protiv Valencije biće odlična prilika da se vrate na pravi put.
Valencia igra po principu toplo-hladno za sada. Uvjerljiva pobjeda (3:0) protiv Atletico Madrida je pokazala sav potencijal koji ovaj tim ima, ali su isto tako porazi od timova kao što su Alaves i Osasuna dali razloga za sumnju u izabranike Rubena Baraje.
Obrazloženje prognoze: Ako gledamo isključivo individualni talenat igrača, Betis je svakako bolji od Valencije. Manuel Pellegrini ima neuporedivo više trenerskog iskustva od Rubena Baraje i ovo su mečevi gdje takve stvari najčešće dođu do izražaja. Betis ne želi da u ranoj fazi sezone ostane u velikom minusu u odnosu na mjesta koja vode u Evropu i sigurno će uložiti maksimum napora u ovom duelu.
Meridianov tiket dana:
Nottingham Forest – Brentford – 3+
Atalanta – Juventus – 2
Betis – Valencia – 1
Ukupna kvota: 14.71
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u oktobru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button