EUROKUPOVIFUDBAL

Samo u Meridianu: Odigrajte neograničen broj tipova sa meča Aston Villa-Zrinjski i profitirajte

Nakon spektakularnog rezultata u prvom kolu grupne faze Lige konferencija, Zrinjski putuje u Birmingham gdje će gostovati kod Aston Ville. Za ovaj i sve druge mečeve, kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova i 15 KM za klađenje, ali to nije sve! SAMO DANAS dodatno poklanjamo 10 besplatnih rundi na Lucky's 6. Ne propusti ovu priliku! Registruj se – i to je sve!

ASTON VILLA – ZRINJSKI – 1 (1.11) X (8.20) 2 (22.00)
Zrinjski je u prvom kolu Lige konferencija napravio jedan od najvećih preokreta u istoriji evropskog fudbala. Tim Krunoslava Rendulića je gubio 0:3 na poluvremenu od AZ Alkmaara, ali su se Zvonimir Kožulj, Josip Ćorluka i Aldin Hrvanović u nastavku potrudili da svojim golovima poravnaju na 3:3, a onda je Kožulj još jednim pogotkom postavio konačnih 4:3 za veliko slavlje u Mostaru.
Ta pobjeda je dala vjetar u leđa Zrinjskom pošto su nakon toga upisali i tri uzastopne pobjede u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. U Englesku “Plemići” putuju sa mnogo samopouzdanja i vjere da mogu napraviti još jednu senzaciju. Problem je samo što će Aston Villa sigurno sada da ih shvati još ozbiljnije, pogotovo nakon njihovog poraza u Poljskoj od Legije.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Dvoznak X2 na Zrinjski (neriješeno ili pobjeda) se nudi po odličnoj kvoti 5.80. Ako ipak niste uvjereni da gosti mogu izvući pozitivan rezultat, ali očekujete da pruže solidan otpor, interesantan je i tip GOST DAJE GOL po kvoti 2.65.
Takođe, Meridian je jedina kladionica koja u svojoj ponudi ima “Bet Builder”. Pomoću njega možete odigrati neograničen broj tipova sa iste utakmice i za to dobiti jedinstvenu kvotu.
Ako bi npr. sa utakmice Aston Villa-Zrinjski odigrali sljedeće tipove:
• Oba tima daju gol
• Više od 2.5 gola na utakmici
• Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu
• Aston Villa daje manje od 2.5 gola u prvom poluvremenu
Kvota bi bila 5.28!
Pored Zrinjskog, na terenu će biti još nekoliko regionalnih klubova u evropskim takmičenjima večeras. Dinamo Zagreb će gostovati na Kosovu kod Ballkanija, a kvota na trijumf “Modrih” je 1.80.
Olimpija će nakon poraza od Lillea igrati protiv Slovana iz Bratislave u Ljubljani, a ukoliko mislite da mogu trijumfovati, “kec” se “plaća” sa 2.35.
Srbija ima dva predstavnika u evropskim takmičenjima. Čukarički će do prvih bodova u Ligi konferencija probati da dođe u okršaju sa Genkom. Ako mislite da je to moguće, kvota na 1X je primamljivih 2.50.
TSC iz Bačke Topole je jedini klub sa prostora bivše Jugoslavije koji igra u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone. Oni su ostavili izvanredan utisak protiv West Hama u prvom kolu, a sada će biti domaćin Olympiacosu. Kvota na 1X u ovom meču je 2.25.
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama kojima časti svoje igače.
Kladi se na Ligu Evrope i osvoji BONUS!
Jedini uslov je da se uplati depozit i odigra tiket koji sadrži bar jedan meč Lige Evrope. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.
Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket koji u sebi sadrži barem jedan meč iz Lige Evrope i uplatu depozita danas (05.10.) do 21h.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button