EUROKUPOVIFUDBAL

Ekspertski tiket dana: Saznaj koja su tri najsigurnija meča za klađenje u Ligi šampiona večeras!

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva Lige šampiona i pomoću kvota iz Meridiana.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!
Igraj Ligu šampionskih bonusa!
Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.
Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita između 07. i 08. Novembra, do 21h.

COPENHAGEN – MANCHESTER UNITED – 2
Kvota: 1.90
Copenhagen je u prvom kolu Lige šampiona propustio ogromnu šansu da stigne do važna tri boda na gostovanju kod Galatasaraya. Vodili su 2:0 u Istanbulu do 86. minute, ali domaćin je na kraju poravnao na 2:2. Šampion Danske je ostavio odličan utisak i protiv Bayerna i Manchester Uniteda, međutim obje utakmice su izgubili u dramatičnim završnicama.
Manchester United je ponovo u velikoj krizi. To je nekako postalo uobičajeno za “Crvene đavole” od trenutka kada je Alex Ferguson napustio kormilo. Malo je bilo momenata radosti za navijače ovog kluba u protekloj deceniji, a stvari će tek da se zaoštre ako ne uspiju da se plasiraju u osminu finala Lige šampiona. Za vikend su pobijedili Fulham u Premijer ligi i to pogotkom Bruna Fernandesa u sudijskoj nadoknadi.
Obrazloženje prognoze: U slučaju da ne ostvari trijumf u ovom meču, Manchester United će doći u jako tešku situaciju u ovoj grupi. Erik ten Hag je pod ogromnim pritiskom i svaki naredni kiks bi mogao značiti otkaz za Holanđanina. Pobjeda protiv Fulhama pokazuje da nije izgubio svlačionicu i sigurno ćemo vidjeti angažovane “Crvene đavole” i u prijestonici Danske.

SALZBURG – INTER – 2
Kvota: 1.65
Salzburg je samo jedan dan prije početka sezone doživio pravi šok kada je bivši trener Matthias Jaissle bez znanja kluba pregovarao sa Al-Ahlijem za koji je na kraju i potpisao. Sve to je ostavilo traga na “Crvene bikove” koji ni u domaćem prvenstvu nisu dominantni kao ranijih godina, dok u Ligi šampiona ne izgleda da mogu do osmine finala.
Inter igra fenomenalno u posljednje vrijeme. U Seriji A su u zadnja dva kola nadigrali Romu i Atalantu, a prije toga su demolirali Torino u gostima. Kada se uzme u obzir loša forma Napolija i Milana, čini se da će Simone Inzaghi konačno uspjeti da osvoji titulu sa Nerazzurrima. Ipak, večeras je potpuni fokus na Ligi šampiona jer trijumfom osiguravaju mjesto u osmini finala elitnog takmičenja.
Obrazloženje prognoze: Iako rezultat od 2:1 govori da je Salzburg bio konkurentan protiv Intera prije dvije sedmice, realnost je potpuno drugačija. Nerazzurri su dominirali na terenu i lako je moglo biti dosta ubjedljivije. Prvak Austrije ne blista, a sigurno neće mijenjati svoj pristup i napadački fudbal ni večeras. Višak prostora bi Inter lako mogao iskoristiti da ih matira nekoliko puta i upiše još jedan trijumf.

REAL SOCIEDAD – BENFICA – X2
Kvota: 1.90
Real Sociedad igra sezonu iz snova. Osvojili su sedam bodova u Ligi šampiona do sada i trebaće pravo čudo da se dogodi pa da se ne plasiraju u osminu finala. U La Ligi su proteklog vikenda izgubili od Barcelone na svom terenu, ali to svakako nije kiks. Tamo je cilj da opet budu unutar top 4 kako bi i za 12 mjeseci bili dio najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja.
Benfica igra veoma dobro u domaćem prvenstvu, međutim Liga šampiona je potpuno druga priča. Nalaze se na dnu tabele nakon tri kola. Izgubili su sve tri utakmice do sada što niko nije mogao ni da pretpostavi prije početka sezone. Duel na “Anoeti” je posljednja šansa da ostanu u igri za proljeće u Evropi i sigurno će uložiti maksimalan napor da ostvare pozitivan rezultat.
Obrazloženje prognoze: Nema dileme oko toga da je Real Sociedad u ovom trenutku bolja ekipa od Benfice, ali neminovno je da će i lisabonski “Orlovi” u nekom momentu osvojiti prve bodove u ovom takmičenju. Možda neće uspjeti da trijumfuju večeras, ali kapacitet za jedan bod itekako imaju.
Meridianov tiket dana:
Copenhagen – Manchester United – 2
Salzburg – Inter – 2
Real Sociedad – Benfica – X2
Ukupna kvota: 5.96
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u novembru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button