EUROKUPOVIEVROPSKE LIGEFUDBAL

Fudbaler Mančester Sitija sa 23 godine osvojio sve fudbalske trofeje

Fudbaler Mančester Sitija Hulijan Alvarez sa samo 23 godine uspeo je da osvoji sve fudbalske trofeje. On je u razgovoru za medije istakao da ne planira da menja sredinu jer je u sadašnjem klubu prezadovoljan.

Alvarez je fudbaler Mančester sitija od 2022. godine, a sa engleskim klubom osvojio je pet trofeja i to: Premijer ligu, FA kup, Ligu šampiona, Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Fudbaler koji ima samo 23 godine je već osvojio sve što se osvojiti može. Sa River Plejtom osvojio je Kopa Libertadores, a sa reprezentacijom Argentine postao je šampion Južne Amerike, a potom i sveta, na Mundijalu u Kataru.

Ove sezone jedan je od najstandardnijih igrača Mančester Sitija, u čijem dresu je pružio fantatstičnu partiju u finalu FIFA Svetskog klupskog prvenstva.

Alvarez je na tom meču postigao dva gola i upisao jednu asistenciju, pomogavši „građanima“ da još jednom ispišu istoriju.

Zbog svega toga mediji ga sele u gigante Real Madrid i Barselonu, ali on tvrdi da neće menjati sredinu.

„Jedino što je tačno je da sam veoma srećan u Mančester Sitiju. U klubu sam nešto više od godinu dana. Veoma sam srećan zbog onoga što smo uspeli da uradimo“, rekao je Alvarez, pa potom dodao:

„Mančester Siti mi je od prvog trenutka mnogo pomogao. Mnogo sam napredovao kao igrač i čovek, tako da sam srećan u ovom klubu. Cilj je da nastavimo sa pobedama i da ponovo pokušamo da odbranimo sve trofeje“, zaključio je ofanzivac.

Alvarez ima ugovor sa Mančester Sitijem do 30. juna 2028. godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button