KOŠARKANBA

Micić učestvovao u najubjedljivijoj pobjedi Oklahome u istoriji VIDEO

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera su ubedljivo na svom terenu deklasirali Portland Trejlblejzerse sa 139:77, u meču NBA lige.

Oklahoma je došla do najubedljivije pobede u istoriji franšize

Oklahoma je na prvom mestu Zapadne konferencije sa 26 pobeda i 11 poraza, a Portland je na 14. mestu iste konferencije sa 10 pobeda i 27 poraza.

Ekipu Tandera je do pobede predvodio Šej Gildžes Aleksander sa 31 poenom, pet skokova i četiri asistencije, pratio ga je Džalen Vilijams sa 21 poenom, sedam skokova i četiri asistencije, Čet Holmgren je postigao 19 poena uz četiri skoka i tri asistencije, dok je Džoš Gidi postigao tripl-dabl sa 13 poena, 10 skokova i 12 asistencija.

Srpski reprezentativac u dresu Oklahome Vasilije Micić za devet minuta na terenu zabeležio je dva poena, dve asistencije i jedan skok.

Jedini dvocifreni kod Portlanda bili su Anferni Simons sa 14 i Skut Henderson 13 poena.

Oklahoma je odlično ušla u meč i već u prvoj četvrtini došla do dvocifrene prednosti (36:24), da bi do poluvremena dodatno uvećala prednost, s obzirom da je drugu četvrtinu dobila 39:15.

Na poluvremenu je bilo +36, a prednost je rasla i u trećem kvartalu, koji su Tanderi dobili 43:17. Do kraja meča je usledila rutinska završnica i najubedljiviji trijumf sa 62 poena razlike (139:77).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button