EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Chelsea 1.65, Inter 1.50

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. U ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva iz liga petice koristeći upravo kvote iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. 

Registruj se – i to je sve!

CHELSEA – FULHAM – 1
Kvota: 1.65

Chelsea je u posljednje vrijeme u dobroj rezultatskoj formi u Premijer ligi, mada i raspored im je bio veoma naklonjen. Igrali su protiv nekih od najslabijih timova u takmičenju i to im je pomoglo da osvoje devet bodova iz zadnje četiri utakmice. Ipak, put ka gornjem dijelu tabele je i dalje komplikovan.

Fulham je prethodnu kalendarsku godinu zatvorio najvećom pobjedom u sezoni. U gradskom derbiju su izabranici Marca Silve šokirali Arsenal i na taj način su izašli iz negativnog niza od tri poraza. Ovo je svojevresna tranzicijska sezona za klub sa “Craven Cottagea” i opstanak je jedini primarni cilj.

Obrazloženje prognoze: Chelsea je tokom sedmice izgubio u prvoj polufinalnoj utakmici Carabao Cupa od Middlesbrougha i sigurno će željeti da poprave utisak. Eventualna pobjeda bi ih dodatno približila i mjestima koja vode u evropska takmičenja, dok je Fulham u bezbjednoj zoni i može igrati bez pritiska. Sve to bi moglo dovesti do novog trijumfa “Plavaca”.

MONZA – INTER – 2
Kvota: 1.50

Monza je prošle sezone u Seriju A ušla veoma ambicizono i sa velikim ulaganjima, tako da ne čudi što su bez problema osigurali opstanak i što i u ovoj kampanji drže bezbjednu poziciju u sredini tabele. Igraju čvrst fudbal, dobro stoje u odbrani i sigurno će i ovom meču pristupiti sa defanzivnim mentalitetom.

Inter je bio na rubu velikog kiksa prošle sedmice protiv Verone, ali napadač tog tima Thomas Henry je promašio penal u posljednjoj minuti, tako da je Simone Inzaghi odahnuo. Posljednja stvar koja je Nerazzurrima trebala je drugi uzastopni neuspjeh i sada se nadaju konsolidaciji u Monzi.

Obrazloženje prognoze: Iako su dobro poznate relacije vlasničkih struktura Monze i Milana, te se može očekivati izuzetno motivisan domaćin, ipak je realno da Inter ovdje ostvari pobjedu. Imali su dovoljno vremena da se poslože i da na ovom meču pokažu zašto su lider Serije A u ovom trenutku.

DARMSTADT – BORUSSIA DORTMUND – 2&2+
Kvota: 1.70

Darmstadt je na dnu Bundeslige sa 10 bodova, ali srećom po njih Koln i Mainz se nalaze u identičnoj situaciji i između ova tri kluba će se voditi grčevita borba za opstanak u narednih pet mjeseci. Darmstadt prima 2.5 gola po meču i to je nešto na čemu će morati mnogo da rade ako žele da sačuvaju status u elitnom rangu njemačkog fudbala.

Borussia Dortmund je ostavila dosta čudan utisak u prvom dijelu sezone. Dok su se svi divili onome što su činili u Ligi šampiona, njihovi navijači su ostali razočarani zbog toga kako se situacija razvila u domaćem prvenstvu. Tek nu na petoj poziciji i moraće veoma brzo da poprave stvari ako žele i naredne sezone da budu dio Lige šampiona.

Obrazloženje prognoze: Vjerujemo da se tokom pauze Borussia Dortmund posložila i da će ovu utakmicu odigrati na visokom nivou. Darmstadt je najslabiji tim u Bundesligi, primaju po pravilu najmanje dva gola i tako nešto očekujemo da vidimo i ovoga puta.

Meridianov tiket dana:

Chelsea – Fulham – 1
Monza – Inter – 2
Darmstadt – Borussia Dortmund – 2&2+

Ukupna kvota: 4.21

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u januaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button