EUROKUPOVIFUDBAL

Meridian – mjesto za prave igrače: Kladi se koliko će neki igrač imati šuteva, uklizavanja ili pasova!

Večeras ćemo dobiti još dva putnika u četvrtfinale Lige šampiona, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 12.03. – 13.03.2024. do 21h.

ARSENAL – PORTO – 1 (1.25) X (6.40) 2 (14.00)

Remi Liverpoola i Manchester Citya proteklog vikenda je najviše odgovarao Arsenalu koji je ponovo izbio na vrh Premijer lige. Nema nikakve sumnje da je prioritet “Tobdžija” da se okite šampionskim naslovom, ali daleko od toga da će potcijeniti Ligu šampiona. Iako su poraženi u Portugalu, i dalje su veliki favoriti da se plasiraju u četvrtfinale. Za tako nešto će im biti potreban trijumf od dva gola razlike.

Porto u zadnje vrijeme igra najbolji fudbal u sezoni, samo se čini da je tim Sergija Conceicaoa kasno upalio motore. Pobjeda od 5:0 protiv Benfice će se pamtiti godinama, ali su male šanse da će “Zmajevi” biti dio Lige šampiona naredne sezone. Šest bodova zaostaju za najvećim rivalem i to je jako teško dostižno pošto je preostalo samo devet kola u domaćem šampionatu. Ako je ovo oproštaj od Lige šampiona na jednu godinu, onda će pokušati da to urade u stilu izbacivanjem Arsenala.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako očekujete da Arsenal preokrene stvari u svoju korist, onda Meridian ima fantastičnu igru za vas.

Trodupla opklada” je igra sa kojom možete kombinovati ishod meča sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena, a kvote su impresivne.

Sa pobjedom Arsenala možete kombinovati 81 različitu opciju u “troduploj opkladi”, a četiri koje mi izdvajamo su:

  • 1&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Arsenala, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.10
  • 1&I 1+&II 2+ (pobjeda Arsenala, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.70
  • 1&I 2+&II 1-2 (pobjeda Arsenala, najmanje dva gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 4.45
  • 1&I 0-2&II 3+ (pobjeda Arsenala, 0-2 gola u prvom i najmanje tri gola u drugom poluvremenu) – 4.60

BARCELONA – NAPOLI – 1 (1.90) X (3.85) 2 (3.95)

Barcelona prolazi kroz jedan turbulentan period, ali to nije nikakvo iznenađenje. U zadnjih pet godina to je nekako postalo uobičajeno za Katalonce. Xavi je najavio odlazak na ljeto, ali prije nego što se to desi, legendarni Španac želi da ostvari zapažen rezultat u Ligi šampiona. Da bi se to dogodilo, neophodno je za početak eliminisati Napoli i plasirati se u četvrtfinale.

Šanse Barcelone su sigurno veće s obzirom da je u prvom meču bilo 1:1 na jugu Italije. Napoli u domaćem prvenstvu stoji jako loše i jako su male šanse da će igrati Ligu šampiona naredne sezone. Potreban im je neki veliki zamajac i neki rezultat koji bi u potpunosti preokrenuo stvari za 180 stepeni. To nešto bi svakako bio trijumf u Kataloniji, ali to je mnogo lakše reći nego učiniti.

Meridian je jedina kladionica koja u svojoj ponudi ima klađenje na to koliko će neki igrač imati golova, asistencija, šuteva na gol, šuteva u okvir gola, uklizavanja i(li) pasova.

U ponudi se nalaze apsolutno svi igrači Barcelone i Napolija, a neki koje mi izdvajamo kao potencijalno zanimljive opcije za klađenje su:

  • Victor Osimhen 3+ šuteva na gol – 1.90
  • Stanislav Lobotka 48+ pasova – 2.00
  • Robert Lewandowski 1+ golova – 2.20
  • Ronald Araujo 3+ uklizavanja – 3.05
  • Khvicha Kvaratskhelia 2+ šuteva u okvir gola – 3.25
  • Ilkay Gundogan 1+ asistencija – 4.60

Sve ove igre se važe i za produžetke!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button