EUROKUPOVIFUDBALNEKATEGORISANO

Samo u Meridianu: Odigraj neograničen broj tipova sa istog meča i nabildaj kvotu po svojoj želji

Danas ćemo saznati koja će to dva kluba kompletirati spisak putnika u četvrtfinale Lige šampiona, a kladionica Meridian je i ovoga puta spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 12.03. – 13.03.2024. do 21h.

ATLETICO MADRID – INTER – 1 (2.85) X (3.35) 2 (2.55)

Atletico Madrid je u prvom dijelu sezone izgledao dosta moćnije i ozbiljnije nego što je to bio slučaj prije 12 mjeseci. Činilo se da bi možda mogli izazvati i Real Madrid u šampionskoj trci, međutim sve se okrenulo u nastavku takmičarske godine. “Jorgandžije” su proteklog vikenda uspjele da izgube i od Cadiza koji je u zoni ispadanja i doveli su u pitanje svoje mjesto koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Na sve to, nisu mogli napraviti lošiju uvertiru za revanš meč sa Interom.

Nerazzurri imaju 13 pobjeda u nizu u svim takmičenjima i Simone Inzaghi piše jednu od najljepših priča ovog kluba u 21. vijeku. Mourinhovu tripletu je nemoguće ponoviti jer Inter više nije dio Kupa Italije, ali scudetto im sigurno neće izmaći, a jednom nogom su već zakoračili u četvrtfinale Lige šampiona. S obzirom na situaciju u Seriji A, nema sumnje da je potpuni fokus Lautara Martineza i saigrača na onome što ih čeka u prijestonici Španije večeras.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Dupla sigurica” je igra koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana i pomoću nje tip je dobitan i kada se desi samo jedan od dva potencijalna scenarija.

U ponudi je veliki broj različitih duplih sigurica, a četiri koje izdvajamo za ovaj meč su:

  • 1 ili 3+ (pobjeda Atletico Madrida ili najmanje tri gola na utakmici) – 1.55
  • X ili GG (neriješeno ili oba tima daju gol) – 1.60
  • 2 ili I2+ (pobjeda Intera ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.65
  • IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 2.15

BORUSSIA DORTMUND – PSV – 1 (2.10) X (3.90) 2 (3.25)

Borussia Dortmund igra jednu veoma čudnu sezonu. U Bundesligi nisu u priči za šampionski naslov, ali čak i da igraju dosta bolje, teško bi ugrozili Bayer Leverkusen. S druge strane, u Ligi šampiona su oduševili sve ljubitelje fudbala u grupnoj fazi kada su iza sebe ostavili PSG, Milan i Newcastle. Od toga koliko daleko će doći u ovom takmičenju vjerovatno zavisi i sudbina trenera Edina Terzića.

PSV za razliku od Borussije Dortmund može u potpunosi da se fokusira na revanš meč osmine finala Lige šampiona. Oni imaju deset bodova više od Feyenoorda i titula gotovo sigurno stiže u Eindhoven. U prvoj utakmici protiv “Milionera” su ostavili bolji utisak, ali kartu za četvrtfinale mogu ovjeriti samo pobjedom na “Westfalenu”. Druga opcija je izdržati 120 minuta i odlučiti sudbinu putem penala. Ako je to način za prolazak, Peter Bosz i njegovi igrači se sigurno neće buniti.

Bet Builder je igra pomoću koje možete odigrati neograničen broj tipova sa iste utakmice i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

Ako želite da igrate ovu igru, onda je to moguće samo u Meridianu koji jedini u svojoj ponudi ima “Bet Builder”. Ako npr. sa utakmice Borussia Dortmund-PSV odaberete sljedeće tipove:

  • Više od 3.5 gola na utakmici
  • Oba tima daju gol
  • Borussia Dortmund daje više od 1.5 gola na utakmici
  • Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu
  • Manje od 4.5 kartona na utakmici
  • Više od 7.5 kornera na utakmici

Kvota će biti 9.15!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button