FUDBAL

Marselo kapiten: Čast mi je, ali je i velika odgovornost

Brazilski fudbaler Marselo rekao je da je uvjeren da će Real Madrid nastaviti sa osvajanjem trofeja i naredne sezone, kao i da će promjena kapitena u madridskom klubu doprinijeti energiji u ekipi.

Lijevi bek madridskog tima nosiće kapitensku traku sljedeće sezone, pošto je Serhio Ramos napustio redove španskog velikana i preselio se u Pari Sen Žermen.

– Mnogo sam srećan što je meni pripala ta uloga, siguran sam da ćemo osvojiti neki trofej. Svjesni smo da je veoma teško proći kroz sezonu bez osvojene titule, ali borili smo se do kraja sezone, to je govori o nama. Svi smo dobro i radujemo se novoj sezoni. Još uvijek imamo igrače koji se tek vraćaju sa reprezentativnih aktivnosti ili sa odmora, ali smo svi veoma uzbuđeni i motivisani pred početak nove sezone – dodao je.

Marselo je bio i logično rješenje za kapitena, s obzirom na to da je u Kraljevskom klubu već 15 godina.

– Čast mi je, ali i ogromna odgovornost da budem kapiten najvećeg kluba na svijetu. Presrećan sam. Svake sezone naučim nešto novo jer uvijek postoji nešto novo što može da se nauči. Sada sam kapiten Real Madrida, ostvarila mi se još jedna želja i vjerujem da sam učinio sve što treba kako bih zaslužio da u Realu ostanem toliko dugo. Vjerujem da sam kao kapiten portparol tima i uvijek ću se truditi da pomognem u svemu, kao što sam to činio i do sada – zaključio je Marselo.

(Sport Klub)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button