BIHFUDBAL

SA “PREDGRAĐA” NA “MARAKANU” Radić novi fudbaler Zvezde

Dosadašnji fudbaler Željezničar Sport Tima iz Banjaluke Marko Radić potpisao je danas profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Mladi defanzivac koji ima samo 17 godine stavio je paraf na ugovor sa četvorostrukim uzastopnim šampionom Srbije koji je tako potvrdio da na ovaj način brine za klupsko budućnost. Talentovani štoper koji je od svoje četvrte godine član banjalučkog prvoligaša iznio je prve utiske po dolasku na stadion Rajko Mitić.

– Ostvario sam dječački san. Velika mi je čast što sam postao dio ovako velikog kluba. Imao sam priliku da se upoznam sa trenerom i saigračima, vjerujem da ćemo odlično sarađivati. Cilj mi je da sa Zvezdom osvojim omladinsku ligu – rekao je Radić.

Banjalučanin se stavio na raspolaganje treneru Marku Neđiću, a njegov razvoj kao i partije za mladi tim pratiće šef struke Dejan Stanković.

Direktor Željezničar Sport Tima Radomir Popović istakao je da je ovaj transfer još jedna potvrda da klub sa ”Predgrađa” radi na pravi način.

– Pokazuje se da smo razvojni klub i da su naši dječaci interesatni, ne samo timovima iz regiona nego i šire. Markov potpis za Crvenu zvezdu je potvrda uspješne saradnje dva kluba, a mogu da najavim da će ovakvih poslova biti još u budućnosti. Željezničar Sport tim bazirao je svoju strategiju na afirmaciji mladih fudbalera i mislim da smo na dobrom putu – rekao je Popović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button