KOŠARKANBA

Buker: Mnogima je ovo prvi plej-of; Pol: Ne povlačim se

Poslije poraza u šestoj utakmici finalne serije NBA lige Devin Buker i Kris Pol su poručili da izgubljeno finale dosta boli i da je teško što nisu uspjeli da donesu titulu u Finiks. Ipak, poručuju da imaju motiv za narednu sezonu.

Milvoki je dobio finalnu seriju 4-2 i završio NBA sezonu šampionskim prstenom. Na njega će morati da čekaju Finiks Sansi koji su čitavu sezonu odigrali sjajno. Devin Buker kaže da je to zato što je grupa igrača odlična, ali i emotivna.

– Takav je naš tim. To je ime našeg tima čitave sezone. Emotivna smo grupa, borimo se jako, treniramo jako, zabavljamo se mnogo i vjerujemo jedni drugima i volimo jedni druge i to pričamo sve vrijeme. Imali smo zajednički cilj da donesemo titulu u Finiks i teško je što nismo uspeli – kaže Devin Buker.

– Mnogo smo naučili samo zbog toga što smo imali ovo iskustvo. Mnogima od nas je ovo bio prvi plej-of, a kamoli finale. Ali bilo je sjajno iskustvo. Postavili smo temelj za naš tim i svi znamo da imamo mnogo toga da radimo i to shvatamo. Prihvatićemo ovaj bol i nastavićemo da se unapređujemo – dodaje Buker.

Plejmejker i najiskusniji igrač Finiksa Kris Pol kaže da će ga ovo boljeti neko vrijeme, a dobio je i pitanje novinara da li će opet doći do finala.

– Trebaće mi neko vrijeme da razmislim, ali trenutno samo pokušavam da shvatim šta sam mogao još da uradim. Teško je. Ovo je sjajna grupa igrača, odlična sezona, ali ovo će da boli neko vrijeme. Trebaće vremena da procesiramo ovo, ali imaćemo isti mentalitet, vratićemo se na posao. Ne povlaćim se, ako me to pitate. O tome nema priče, tako da se vraćam na posao – kaže Kris Pol.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button