FUDBALREGION

Skandal u Pazaru: Prekid zbog skandiranja trajao 38 minuta

Posljednji meč nedjeljnog programa četvrtog kola Superlige Srbije donio je nemile scene – duel u Novom Pazaru između domaćeg tima i Partizana prekinut je pri rezultatu 3:0 za beogradske crno-bijele poslije skandiranja gostujućih navijača.

Meč je prekidan u tri različita navrata, ali poslije trećeg prekida domaći tim nije želio da nastavi sa igrom dok se ne isprazni dio gledališta u kojem su pristalice Partizana. Tom prekidu prethodilo je skandiranje Ratku Mladiću.

Neredi su se prenijeli i na teren, a neki od navijača pokušali su da se obračunaju i sa izraelskim vezistom Bibrasom Nathom, fudbalerom crno-bijelih.

Prekid je trajao 38 minuta, igrači su bili u svlačionicama, ali je onda donijeta odluka da se meč nastavi jer je tribina sa gostujućim navijačima ispražnjena. U tom trenutku je na semaforu pisalo da je u toku 99. minut, a sudijska nadoknada iznosila je 25 minuta.

Crno-bijeli su do svog ubjedljivog vođstva došli pogocima Bibrasa Natha u 42, Uroševića u 49. i Rikarda Gomeša u 61. minutu. Treba naglasiti da je od samog starta utakmica obilovala tenzijom na terenu, a naročito na tribinama.

Po povratku na teren Partizan je napravio trostruku izmjenu – u igru su ušli Samed Baždar, Aleksandar Šćekić i Sejduba Suma umjesto Nikole Terzića, Gomeša i Natha.

Tempo igre je očekivano opao poslije duge pauze, ali je svježi Suma uspio da dođe do gola u 74. minutu, ali je prethodno morao da ga „provjeri“ VAR, a taj proces je trajao nekoliko minuta.

Počasni pgodak za domaće postigao je Lazar Mihailović u 89. minutu, za konačnih 4:1 za Beograđane.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: guava gas strain
Back to top button