FUDBALREGION

Zvezda bacila udicu na fudbalera Lacija

Činjenica da je pred Crvenom zvezdom peta uzastopna evropska jesen, ali i odbrana duple krune na domaćoj sceni, uticala je da rukovodstvo kluba ponovo uzme u razmatraneje opciju dovođenja lijevog beka i tako rastereti Milana Rodića.

U aktuelnom momentu najviše pažnje u Ljutice Bogdana privlači Dimitrije Kamenović, ovosezonsko pojačanje Lacija.

Defanzivac koji je ovog ljeta dres rimskog kluba zadužio prelaskom iz Čukaričkog uz obeštećenje od 3.000.000 evra, izbio je u prvi plan crveno-bijelih koji ozbiljno razmatraju opciju jednogodišnje pozajmice. Igrač ponikao na Banovom brdu, tako bi značajno rasteretio Milana Rodića, beka čija je jedina alternativa u aktuelnom momentu Marko Gobeljić kojem uzgred pozicija uz lijevu aut liniju nije primarna.

Prednost pri eventualnom angažmanu Kamenovića bila bi i činjenica da defanzivac rođen 2000. godine ispunjava uslove bonusa, te bi na domaćoj sceni zaoštrio konkurenciju nakon transfera Željka Gavrića u Ferencvaroš i tako donio Dejanu Stankoviću opciju više pored Marka Lazetića, Strahinje Erakovića, Nikole Krstovića i Miloša Gordića. Sa druge strane, Kamenovićev eventualni dolazak u Beograd predstavljao bi dobru opciju i iz perspektive Lacija, s obzirom na to da bi defanzivac stekao minutažu i dodatno iskustvo pred važnu ulogu u Seriji A, za koju je projektovan.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button