BIHFUDBAL

PRVA LIGA Krupa bi da ovjeri bodove iz Dubice

Fudbaleri Krupe u drugom kolu Prve Lige Srpske u subotu od 18 časova ugostiće Alfa Modriču, a njihog trener Vladimir Ilić priželjkuje da pobjedom ovjeri startni trijumf u Kozarskoj Dubici.

– Biće ovo naš prvi susret pred domaćom publiko poslije godinu i po i vjerujem da će igrači željeti da se dokažu. Startovali smo pobjedom i bilo bi odlično da upišemo nova tri boda. U kombinaciji neće biti Emanulaha Blaževića, ali smo jači za povratnika Dejana Glišića – naglasio je Ilić.

Trener Modričana Miroslav Drinić je rekao da će duel u Krupi na Vrbasu biti veliko iskustvo za njegovu mladu ekipu.

– Ovakvi mečevi za nas su velika prilika za afirmaciju, ali i za sticanje iskustva za domaće susrete. Pružićemo rivalu snažan otpor, ali da li će to biti dovoljno da ostanemo neporaženi ostaje da se vidi – rekao je Drinić, koji ne može da računa na kapitena Nebojšu Prljetu.

U ostalim susretima drugog kola sastaju se: subota, 18 časova: Drina (Z) – Slavija, Kozara – Budućnost (P), Tekstilac – Borac (KD), Sloboda (NG) – Željezničar Sport tim, Zvijezda 09 – Podrinje (J), Sloga (D) – Sutjeska, nedjelja, 18 časova: Omarska – Ljubić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button