EVROPSKE LIGEFUDBAL

Solskjer blista zbog Ronalda i partije “đavola”

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer blistao je zbog pobjede nad Njukaslom (4:1) istakavši da su igra i rezultat donijeli veliki užitak, te da su posebno zadovoljstvo pričinila dva gola Kristijana Ronalda na povratničkom debiju.

Portugalac je pogocima u 45+2. i 62. trasirao put „đavola“ ka trijumfu, kojem su kasnije doprinijeli i Bruno Fernandeš i Džesi Lingard.

– Bio je ovo dan za uživanje. Kada vidite sve te zadovoljne navijače, ne možete da ne budete srećni. Očekivanja su bila velika, a igrači su odgovorili na pravi način. Ronaldo je bio sjajan. Nijednog trenutka se nisam dvoumio da li ga ga stavim u tim od starta. Ovo je on. Još jednom je dokazao kakav je golgeter – rekao je Solskjer.

Ronaldova saradnja sa sunarodnikom Brunom Fernandešom mogla bi da donese mnogo toga dobrog Junajtedu.

– Dobri igrači uvijek mogu da se uklope. Olakšavajuća okolnost je i to što oni igraju zajednu u reprezentaciji – rekao je Norvežanin čiji tim zauzima prvo mjesto na tabeli sa 10 bodova iz uvodna četiri kola Premijer lige.

– Prerano je da prognoziramo kako ćemo završiti sezonu. Bitno je da budemo konzistentni, pa ćemo vidjeti šta će nam to na kraju donijeti – zaključio je Norvežanin.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button