KOŠARKANBA

Bulsi prvi put 4-0 još od 1996, Lavin pretekao Džordana

Ekipa u kojoj igra crnogorski centar Nikola Vučević ove sezone ima ogromne ambicije. Čikago Bulsi konačno djeluju kao pobjednička ekipa, a da to zaista i jesu pokazuje podatak da prvi put još od 1996. imaju četiri pobjede na startu sezone.

Bulsi su šampioni posljednji put bili 1998. godine. Poslije odlaska Majkla Džordana su još samo 11 puta ušli u plej of , a u posljednje četiri sezone su veoma daleko od tog cilja.

Ove sezone su međutim u timu Zek Lavin, Demar Derozan, Lonzo Bol i Nikola Vučević. Djeluje da bi Čikago opet mogao da se bori za sam vrh.

– Jedan od razloga zašto sam došao u Čikago je taj što su svi bili željni da budu uspješni, željeli su da pobjeđuju. Svi imaju takav stav, grad, organizacija kao i igrači sa kojima sam pričao. Svi tako razmišljaju i sada se radi samo o pobjedama. Nismo u razvojnoj fazi, hoćemo da pobjeđujemo – rekao je Demar Derozan.

Bulsi su došli do 4-0, ali naredni mečevi bi mogli zaista da pokažu koliko mogu. Slijede susreti sa Njujorkom, Jutom, Bostonom, Filadelfijom i Bruklinom.

Ono što je takođe važno pomenuti je i rezultat Zeka Levina. On je pretekao Majkla Džordana po broju pogođenih trojki za Čikago. Zek je na toj listi sada četvrti, a Majkl peti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: weed delivery Toronto
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button