NEKATEGORISANO

I DALJE MAKSIMALNI Borac sa pola snage dobio Krivaju

Rukometaši Borca savladali su Krivaju sa 31:21 u zaostalom meču sedmog kola Premijer lige BiH i tako ostali jedini tim koji još nije osjetio gorčinu poraza.
Primjetno je u igri domaćih bilo da su još umorni od puta i dešavanja u Peći, ali kako je meč odmicao postajali su sve sigurniji i postepeno povećavali prednost. Krivaja je bolje otvorila meč i vodila sa 2:0 i 3:1, dok su “crveno-plavi” promašivali.

Ipak, brzo se razbranio Slađana Subotić, a napad lidera na tabeli postajao sigurniji, pa je na semaforu u 16. minutu pisalo 9:6. Raspoloženi su bili Luka Perić, Nikola Malivojević i Amar Gračić, uz podršku Marka Lukića, a odbrana domaćih postajala je sve veća prepreka Krivaji. Početkom drugog poluvremena Borac je pobjegao na pet razlike (18:13) i već tada je postalo jasno da će bodovi ostati u Banjaluci, pa je Mirko Mikić dao priliku i momcima koji su manje igrali do sada. Listu strijelaca predvodio je Malivojević sa sedam golova, Gračić i Perić postigli su po šest. Na drugoj strani po četiri su postigli Haris Bašić i Deni Velić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: oregon mushroom law
  2. Povratni ping: one up karaoke
Back to top button