EVROPAKOŠARKAREGION

Drama, emocije, Panter – Huventud pao u Beogradu!

Košarkaši Partizana skinuli su najveći skalp ove sezone! Ekipa Željka Obradovića je poslije velike drame u dvorani Aleksandar Nikolić savladala Huventud 68:67 umeču trećeg kola Evrokupa. Junak crno-bijelih bio je Kevin Panter. Četiri sekunde prije kraja pogodio je za dva i zapalio cijelu dvoranu. Usledila je dobra odbrana, a onda i veliko slavlje svih navijača i igrača Partizana.

Mnogo bolje su Španci otvorili utakmicu i iskoristili lošu realizaciju u napadu domaćih da se rezultatski odlijepe. Crno-bijeli su početnu barijeru probili i stigli do prvih poena preko Pantera tek poslije tri i po minuta igre. Odmah poslije toga rival je odgovorio trojkom, a onda i zakucavanjem za – 11:2. Sve poene za Huventud ubacili su Para i Vilis. Njihov nalet je morao na devet razlike da preseče Željko Obradović tajm-autom.

Podrška sa tribina je bila sve jača, a Partizan konretniji u napadu. Poslije izjednačene završnice prve četvrtine, Partizan je preko raspoloženog Ledeja na startu drugog perioda prvi put izgradio pet poena prednosti.

Huventud je ipak dominirao do kraja druge četvrtine i u trećoj, a u posljednjoj četvrtini vratio se Partizan koji je bio bolji nakon velike drame i na krilima sjajne publike došao do trijumfa.

Panter sa 18 i Ledej sa 16 poena vodili su crno-bijele do trijumfa, dok je na drugoj strani najbolji bio Para sa 15 poena.

Partizan je i dalje neporažen na svim frontovima!

foto: mn press

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: psychedelic mushrooms
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button