FUDBALREGION

Stanojević ne kalkuliše, najjači tim napada Dubočicu

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će igrati u najjačem sastavu meč osmine finala Kupa Srbije protiv Dubočice.

Stanojević je dodao da potpuno motivisano i koncentrisano idu na put u Niš na meč koji je zakazan za sutra od 16.15.

– Znamo šta donosi Kup, jedna eliminaciona utakmica. Ne znamo ni kakvo će vreme biti tamo. Mi smo spremni u potpunosti, idemo u najjačem timu, samo će odmoriti Saša Zdjelar, ostali su svi spremni – rekao je Stanojević i dodao:  

– Naravno igrači koji su povređeni i bolesni ostaju u tom statusu, ali su blizu da se vrate. Znamo šta nam je cilj, tako smo se i spremili, potpuno motivisani i koncentrisani idemo na put – rekao je.

Prihvatio je naravno ulogu favorita, ali naglasio da opreza ne smije manjkati, naročito što je Dubočica prethodno nakon penala eliminisala Spartak u Subotici.

Stanojević je dodao da mu je žao što se meč ne igra u Leskovcu, kao i da ekipa mora da se adaptira na sve uslove, vezane za stanje terena.

– U Partizanu nema rasterećenja, imamo sada Kup gde se igra jedna utakmica. Posle igramo sa Novim Pazarom. Meni je svaka utakmica ista, teška i zahtevna. Mi smo izuzetno oprezni, svaka utakmica za nas je eliminaciona – naglasio je.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: เว็บตรง
Back to top button