EVROPSKE LIGEFUDBAL

„Kako je moguće da primimo šest golova u prvom poluvremenu?“

Fudbaleri Borusije Menhengladbah su u nedjelju na svom terenu doživeli istorijski debakl kada ih Frajburg pobijedio ubedljivim rezultatom (0:6). Poraz je svima izuzetno teško pao, pa su odmah krenula pitanja i međusobna optuživanja kako je moglo do toga da dođe.

Treneru Adolfu Hiteru bilo je neprijatno u razgovoru sa novinarima.

– Prvo i najvažnije moramo svima da se izvinimo zbog našeg izdanja, koje je bilo neprihvatljivo na svim nivoima – rekao je austrijski trener, koji nije bio previše rječit i dodao:

– Narednih dana ćemo analizirati ovu utakmicu i tada ću moći nešto više da kažem.

S druge strane sportski direktor Borusije Maks Eberl „zapjenio“ je od besa.

– Slobodno pitajte otvoreno, mislite kakva se ovo sranja dešavaju u našem klubu? Gledam utakmicu i nije mi jasno kako možemo da primimo šest golova u toku prvog poluvremena? Imam utisak da su poslije drugog gola odustali od utakmice. Kako je moguće da se to desi bilo kojoj profesinalnoj ekipi? Te stvari ni meni nisu jasne, pokušaću da razgovaram sa Hiterom da mi objasni, kako je moguće da isti ovaj tim prije samo pet sedmica eliminiše Bajern iz DFB Kupa i to rezultatom 5:0, a onda da u prošlom kolu primi četiri gola od Kelna i sada šest od Frajburga. Kako je moguće da isti tim za tako kratak vremenski period doživi toliki sunovrat? – pitao se Eberl pred medijima.

Na pitanje novinara da li će možda ceh poslije ovog istorijskog poraza platiti Hiter, Eberl je rekao da se za sada to neće desiti.

– Kada se dese ovako ružne stvari, logično je da krenete da postavljate neka pitanja i analizirate situaciju. Ipak, trenutno ne razmišljamo o otkazu treneru, posmatraćemo situaciju u narednom period – poručio je Eberl.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button