EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

„Lukaku otišao za €115M, Džeko došao za 0€ – nema razlike!“

Fudbaleri Intera u odličnoj su formi u posljednje vreme, a velike zasluge za to, pored trenera Simonea Inzagija i igrača, idu i izvršnom direktoru tima sa stadiona „Đuzepe Meaca“ – Đuzepeu „Bepeu“ Maroti.

On je odličnim rješenjima prevazišao kadrovske probleme koji su nastali na kraju prethodne sezone, kada su iz šampionskog Intera otišli trener Antonio Konte i najskuplji fudbaler Romelu Lukaku.

Belgijski napadač prodat je u Čelsi za ogromnih 115 miliona evra, a kao zamjena za njega došao je dotadašnji fudbaler Rome – 34-godišnji Sarajlija Edin Džeko.

– Lukaku je prodat za ogroman novac, a doveli smo Džeka ni za šta, a na terenu nema mnogo razlike – izjavio je Bepe Marota za italijanski list „Korijere dela Sera“.

– Edin je jedan od najboljih napadača na svijetu. Velika mi je čast što mogu da mu budem trener. On može sam da nosi napad, ali dobro sarađuje i sa drugima. Lijepo se uklopio i sa Lautarom Martinesom – dobri igrači uvijek nađu način da funkcionišu zajedno – rekao je trener „Nerozura“ Simone Inzagi.

Naredni meč Inter će igrati u utorak od 21 čas u Madridu protiv Reala u grupnoj fazi Lige šampiona, a potom ih u nedjelju očekuje duel Serije A sa Kaljarijem na domaćem terenu u Milanu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button