BIHKOŠARKAREGION

Nikolić poslije 7-0 u ABA i 14-0 ukupno: Laku noć Sarajevo, dobar dan Banjaluko

Košarkaši Borca završili su i treći balon ABA 2 lige bez poraza, pa je trener Dragan Nikolić bio izuzetno zadovoljan poslije pobjede protiv Vrijednosnica iz Osijeka sa 89:78.

Gledajući i prvenstvo BiH “crveno-plavi” imaju fantastičnih 14-0 od starta sezone, što je sjajna najava za naredni turnir koji će se polovinom januara održati u banjalučkom “Boriku”.

– Došli smo sa određenom zebnjom zbog bolesti i povreda koje smo imali, a do kraja ove godine nećemo biti u kompletnom sastavu. Kažem došao sam u Sarajevu sa zebnjom a idem iz njega veoma srećan. Ovaj put imam riječ od devet slova presrećan. Istrošili smo u ovom sastavu svu mentalnu moguću snagu koju smo imali – rekao je Nikolić.

Njegov monolog tokom jednog od tajm auta u Sarajevu obišao je region.

– Onaj ko je gledao utakmicu Borca, a ne tajm-aut, mogao je da vidi želju kod mojih igrača. Laku noć Sarajevo, dobar dan Banjaluku, ove pobjede su najbolja najava za naredni turnir koji je u našem gradu i očekujem najveći spekakl u Banjaluci – istakao je Nikolić.

Draško Knežević je bio najefikasniji u timu Borca sa 20 poena, dok je Diante Boldvin imao poen manje, a Radoš Šešlija dodao je 16.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: goede zweefparasol kopen
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button