BIHFUDBAL

BORAC: 2021. godina uspješna – moglo je i bolje, čeka se Zakarić, Ivković na pragu Platonove!

Na Gradskom stadionu u Banjaluci večeras je održana izvještajna Skupština Fudbalskog kluba Borac na kojoj su analizirani rad i rezultati u proteklom periodu. Predsjednik crveno-plavih Stojan Malbašić istakao je da je cilj da ekipa i u narednom periodu bilježi dobre rezultate.

– Izvještajna Skupština kasnila je zbog korona virusa. Analizom smo došli do zaključka da je iza nas uspješna godina, a cilj je da i u narednom periodu konstantno igramo u Evropi i da se borimo za trofeje na domaćoj sceni, istakao je Malbašić.

Potpredsjednik Bogoljub Zeljković izrazio je zadovoljstvo zbog urađenog u protekloj sezoni i dodao da je u ovoj moralo za nijansu bolje.

– Možemo da budemo ponosni na to što smo vratili titulu u Banjaluku, a igrali smo i finale Kupa BiH, nažalost nismo osvojili duplu krunu. Želja nam je bila da odbranimo titulu, sada na polusezoni imamo 18 bodova manje od Zrinjskog, nećemo reći da odustajemo od borbe za titulu, ali treba biti realan i reći da je to velika prednost za Mostarce, poručio je Zeljković.

On je potvrdio da su u toku pregovori sa Tomislavom Ivkovićem za poziciju sportskog direktora.

– Istina je da vodimo razgovore sa gospodinom Ivkovićem, ali zvanično ništa nije dogovoreno niti potpisano, jasan je Zeljković.

Iz Borca ističu da Goran Zakarić još nije dobio ponudu iz inostranstva koja bi ga zadovoljila, tako da postoji mogućnost da on 10. januara, kada počinju pripreme, produži saradnju sa crveno-plavima.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button