BIHRUKOMET

Obrvan odlučio, trojica ne putuju u Hrvatsku, ali ostaju u hotelu

Golman reprezentacije BiH Nebojša Bojić, te bekovi Marko Lukić i Aleksandar Milojević neće putovati na pripremni turnir u Osijeku na kome će “zmajevi” snage osmjeriti sa Hrvatskom i Rusijom.

Odlučio je tako selektor Ivica Obrvan, ali je takođe odličio i da trojica momaka ostanu u hotelu, kako ne bi rizikovali sa putovanjima kući i nazad.  

– Nas 19 putuje na dobar turnir sa jakim reprezentacijama, dogodila se neobična okolnost na PCR testiranju, potvrdila se zaraza Domagoja Duvnjaka i Luke Cindrića, uprkos tome, oni su odlučili da se turnir igra, želja mi je da rasporedim minutažu, da probamo na utakmicama uraditi ono što treniramo, da se ne bi ko povrijedio, da ne izlažemo naporima istu grupu igrača, željećemo da se prikažemo u što boljem svjetlu, vjerujem da hoćemo – rekao je Obrvan.

On je istakao da su igrači imali dobre uslove u hotelu “Hils”, ali da se pribojavao mnogo drugih gostiju plašeći se zaraze.

– Kada pogledamo druge reprezentacije vidimo da imaju mnogo problema, svaki dan nosi novu neizvjesnost. Ovo je već sada na rubu regularnosti kada su u pitanju pripreme. Čudni uslovi za pripreme… A već u startu znamo da će mnoge reprezentacije na EP imati mnogo poteškoća da sastave najbolje timove. Nadam se da ćemo i u preostalih 7-8 dana ostati ovako kada je naš bilten u pitanju – rekao je Obrvan.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Magic mushroom capsule
Back to top button