OSTALI SPORTOVI

Cvijanovićeva odlikovala Umičevića i KKI Vrbas Medaljom zasluga za narod

Medaljom zasluga za narod, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, odlikovala je Marinka Umičevića i Košarkaški klub invalida Vrbas povodom 30. rođendana Republike Srpske.

Umičević kao tehnički direktor uspješno vodi Tvornicu obuće „Bema“, ali i Rukometni savez Republike Srpske, dok je sa Košarkaškim klubom invalida Vrbas, čiji je osnivač i predsjednik, osim trofeja, poznat i kao veliki borac za ukidanje barijera za lica sa invaliditetom. Ovaj sportski kolektiv uradio je mnogo na integraciji lica sa invaliditetom u društvo, a ujedno je predstavljao Banjaluku i Republiku Srpsku u međunarodnim okvirima.
– Želim da se zahvalim predsjednici Cvijanović na ovom izuzetnom priznanju, kako lično za mene, isto tako, koje je pripalo mom Košarkaškom klubu invalida Vrbas. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim igračima koji gotovo dvije decenije dostojno predstavljaju Republiku Srpsku širom Starog kontinenta, kao i trenerima. Veliko hvala i svima onima koji prate naš rad, a tu prije svega mislim na ljude iz medija koji su non-stop sa nama, Vladimir Simić, Vidosav Đurđević, Slobodan Babić i drugi. Naravno, zahvaljujem se i radnicima Tvornice obuće „Bema“ kao i vlasnicima ovog preduzeća gospodi Martinu Žilniku i Benjaminu Fugini – izjavio je Umičević, te dodao da je u svemu do sada urađenom imao veliku podršku porodice.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button