GRAND SLAMTENIS

Hapse Đokovića? Brat potvrdio: Novak je sada sa advokatima

– Besane noći za celu familiju, prolazimo kroz jako teške momente, Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko veruje u svoje ideale i da je veliki čovek i izborio se ne samo za sebe već za ceo svet. S druge strane imamo sistem u Australiji koji je doneo odluku u korist svim činjenicama i nije postojao razlog za nekom drugom odlukom, a sad dobijamo informacije da očigledno ministar unutrašnjih poslova iznad suda – rekao je Đorđe Đoković za TV Prva.

– Definitivno je ovo politika, sve je ovo bila politika. Mi smo angažovani na svim društvenim mrežama i poslednja je informacija da hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama. Novak je sa svojim advokatima u prostorijama gde je bilo suđenje, a on trenutno razmišlja o svojim opcijama. Ovo je bio veliki poraz za australijske vlasti i ovo teško podnose.

– Da je došao da traži azil drugačije bi se ophodili prema njemu… Imamo javni transkript iz sudnice, oni su se prema njemu poneli kao prema kriminalcu, a ne kao prema sportisti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 방콕마사지
Back to top button