ATPGRAND SLAMTENIS

Ćiro Blažević: Australija za mene više nije uređena država

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević prokomentarisao je skandalozna dešavanja u Melburnu oko najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića i njegove deportacije iz Melburna.

Harizmatični stručnjak je javno podržao najboljeg tenisera svijeta i naglasio kako Australiju više ne smatra uređenom zemljom.

– Njegovi rezultati su takvi da ih niko ne može zasjeniti. On je po mom mišljenju najveći sportista ove planete. Uskratili su mu mogućnost da osvoji 21. trofej. I on je griješio, ali oni su ga maltretirali. Australija za mene više nije uređena zemlja. Da njega drže kao nekog kriminalca. Ja njega obožavam, nisam nikad imao priliku da mu stisnem ruku da ga upoznam. On je sportista koji nema nikakvih predrasuda, činjenica da je uzeo Ivaniševića za trenera to najbolje potvrđuje – rekao je je Blažević u emisiji “Nedeljom u 2”.

Legendarni stručnjak se potom osvrnuo na temu vakcinacije.

– Žalostan sam jer je ostavio na sebe ozbiljnu fleku, nije smio tako deklarativno da kompromituje nešto što spašava čovječanstvo. S obzirom na njegov značaj, mogao je pomoći čovječanstvu da je rekao “Vakcinisaću ću se”. Nemam šta reći Đokoviću za ovo o vakcini jer ja ni svoju djecu ne mogu da nagovorim da se vakcinišu. Oni imaju neke svoje stavove i razmišljanja koja su idiotska – poručio je čuveni Ćiro.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button