ATPGRAND SLAMTENIS

Duci “osvetio” Noleta i otkrio koliko ga cijene ostali igrači

Srpski teniser Dušan Lajović na neki način je osvetio Novaka Đokovića pošto je u prvom kolu savladao Martona Fučoviča sa 3:1, mađara koji je mrđu prvim rekao da Đokovića treba izbaciti u sa Australijan opena.

Zatim je naglasio da prvi teniser svijeta uživa veliku podršku u svlačionici.

– Nik Srbin – zasmijao je Lajović novinare na pitanje o podršci Đokoviću među igračima, pa dodao:

– Kada pričam sa kolegama u svlačionici, podrška je velika. Možda ne na društvenim mrežama, ali u svlačionici jeste. Možda ne do nivoa do kojeg bi trebalo, ne znam zašto… Ne znam šta ovi najbolji misle, mnogi od njih ga nisu podržali. Možda s njihove tačke gledišta to znači prepreka manje na putu ka tituli, jer je Novak bio jedan od favorita – rekao je Lajović.

Dušan ističe da se trudio da ne čita medije, pošto je bilo mnogo poluinformacija. Takođe, bio je u kontaktu sa Đokovićem i pružio mu je podršku.

– Znam da se desilo nešto što niko nije zamišljao da može da se desi. Užasno je pogrešan način na koji su ga tretirali, odluka koju su doneli i zašto su je doneli. Nadam se da će u budućnosti biti najbolji teniser u istoriji i da će se ovo samo gledati kao prepreka na tom putu – naglasio je Dejvis kup reprezentativac Srbije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button