BIHKOŠARKA

Sloboda se “udavila” u Ušću

Kosarkasice Ušća nastavile su u istom stilu i u nastavku sezone. Izabranice Borisa Blagojevića više nego ubjedljivo savladale ekipu Slobode 102:24.

Novljanke su samo u početku imale minimalnu prednost 6:7, da bi domaće košarkašice ubacile u brzinu više i do poluvremena napravile strahovitu seriju od 46:1. Na poluvrijeme su otišle sa prednošću 52:8.

Treći i četvrti period trener domaćih Blagojević iskoristio je da svim igračicama da podjednaku minutažu, a prednost na semaforu konstantno je rasla do konačnih 102:24.

U timu Ušća sve djevojke su se upisali u listu strelaca. Iskusna Milena Rađenović-Lepir je za nepunih 20 minuta ubacila 22 poena, a najmlađa, Milinićeva je iskoristila šansu i dodala 20 poena. Valja napomenuti i to da je Katarina Pajic “flertovala” sa tripl-dablom, imala je po osam poena, asistencija i skokova.

– Dobro smo trenirale, spremale se i rezultat je vidljiv. Naš cilj je Premijer liga, idemo ka tome, ovo je bila samo jedna stepenica, rekla je Sara Raičević, košarkašica Ušća.

Slijedećeg vikenda Ušće dočekuje bijeljinsku Budućnost, a ekipa Slobode sastav Lidera.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: trippy flip bars​
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button