FUDBALREGION

Ohi o Zvezdi: Teško je, ali i slatko, Katai i Ivanić su fantastični

Novi napadač Crvene zvezde Ohi Omoijuanfo izuzetno je zadovoljan prvim danima u taboru srpskog šampiona, iako priznaje da mu naporni treninzi izuzetno teško padaju pošto se do sad nije susreo sa nečim takvim.

Visoki Norvežanin briljira na pripremama u Antaliji. Na tri prijateljske utakmice postigao je isto toliko golova, što uliva veliki optimizam pristalicama crveno-bijelih.
– Odlično sam se uklopio i veoma sam srećan što sam ovde. Pripreme su teške, ali igramo dobro i to se vidi na terenu. Što se golova tiče – zato sam tu, da bih pomogao ekipi time što ću da postižem pogotke. Nadam se da ću nastaviti tako i kada liga počne, ali najvažnije je da ekipa pobeđuje i osvaja bodove, a ne da ja postižem golove. Ali ako to bude način mog doprinosa, nastaviću to da činim – rekao je Ohi za klupski sajt.
Od starta je razvio dobru saradnju sa Aleksandrom Kataijem i Mirkom Ivanićem.

– Oni su dobri igrači i nije nam teško da se sporazumijemo na terenu. Pričaju engleski, ali i po govoru tijela se dobro razumijemo. U fudbalu je to još jedan od načina komunikacije. U saradnji sa Kataijem i Ivanićem, meni je najbitnije da budem što bliže golu i oni će me pronaći svaki put. Fanstastični su igrači, zapravo svi smo. Imamo dobar tim i radujemo se prolećnom delu sezone – naglasio je.
U Zvezdi se radi na drugačiji način nego što je to bio slučaj u Moldeu.
– Mnogo radimo na taktici i za mene je to novitet. Cilj je da se što bolje uklopim sa igračima i da se upoznam sa tim šta trener misli i želi od mene. Pomaže mi rad na taktici i drago mi je što smo usmereni na to. Imam sjajan odnos sa Misterom – rekao je golgeter porijeklom iz Nigerije.
Ni ovako visok intenzitet treninga nije nešto na što je navikao.
– Najteže mi pada što dva puta dnevno treniramo, a u međuvremenu igramo utakmice. Nisam se susretao sa tim u dosadašnjem dijelu karijere, jer kad sam u Norveškoj išao na pripreme, to je bilo drugačije. Imali smo lakše treninge ili nismo trenirali prije utakmica, ali ovde radimo i na dan kada igramo, kao i dva puta dnevno kad nema mečeva. Teško je, ali moramo svakodnevno da izlazimo iz komfor zone i da sve ovo prođemo kako bi bili bolji i kako bi se rezultati našeg rada videli na proleće. Očekujem da svi budu u dobroj formi i da igramo sjajan fudbal – poručio je 28-godišnji špic.
Zvezda prvenstvo nastavlja 12. februara utakmicom protiv Čukaričkog kod kuće.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: 다시보기사이트
  2. Povratni ping: Asbestos Abatement Genoa
Back to top button