BIHKOŠARKA

Radić pita rivale iz Posušja: Gdje se izgubila ljudskost?

Trener košarkaša Bratunca Ognjen Radić podijelio je sa javnosti problem, odnosno nedostatak želje ljudi koji vode KK Posušje, da saslušaju njihov problem i eventuelno im izađu u susret.

Naime, planirano je da Posušje i Bratunac odmjere snage sutra u 20 časova u okviru 17. kola Lige BiH, ali su gosti iz objektivnih razloga tražili da meč bude pomjeren za nekoliko časova ranije. Ipak, iz Posušja nisu željeli da čuju za tako nešto.

– Kao trener KK Bratunac moram sa košarkaškom javnošću da podijelim sljedeće. Utakmica Posušje – Bratunac zakazana je subotu u 20. Samo po sebi ništa čudno jer imaju pravo, jer nije njihov problem što mi u jednom smjeru putujemo 309 kilometara. Međutim, od domaćeg tima smo tražili pomjeranje bar sat ili dva ranije, jer ne možemo da se vratimo istim putem zbog zatvaranja tunela u Jablanici (zatvara se u periodu 23 h do 4 h), pa bismo morali ili prenoćiti ili ići zaobilaznim putem koji je dug 400 kilometara. Domaćin je odbio – nmaveo je Radić.

On je podsjetio da je Bratunac na zahtjev Širokog pomjerio utakmicu.

– Ispali smo kolateralna šteta jer smo poslije tri dana morali da gostujemo i ako je bio 2. januar. Zatim smo na zahtjev Zrinjski pomjerili termin utakmice da bude u 17 časova upravo zbog pomenutog tunela. Pitanje za sve: Gdje se izgubila ljudskost – poentirao je Radić na kraju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button