TENISWTA

Najprovokativnija teniserka svijeta igra u Dubaiju, da li može do iznenađenja FOTO

U iščekivanju ATP turnira u Dubaiju na kom će se naći i Novak Đoković, nedjelja ispred nas rezervisana je za najbolje teniserke koje će se boriti za trofej na pomenutom turniru.

Čak sedam od TOP 10 igračica će igrati na turniru koji počinje u ponedjeljak, a tu je i 30. teniserka svijeta Kamila Đorđi koja će takmičenje otvoriti protiv nekadašnje druge igračice Petre Kvitove.

Italijanka je stigla u Dubai u pokušaju da napravi malo iznenađenje i dogura što je više moguće, pogotovo što podloga i te kako odgovara njenom stilu.

Teniski stručnjaci predviđaju da će Kamila u tri seta dobiti Čehinju, a ukoliko se to ostvari naredna rivalka će joj biti Arina Sabaljenka koja je izabrana za prvu nositeljku turnira.

Za Kamilu će definitivno navijati veliki broj ljubitelja tenisa, jer Italijanka važi za jednu od najatraktivnijih igračica. Čak je i nedavno na Australijan openu bila u centru pažnje zbog izbora odeće, dok je tokom svoje karijere često znala da nosi prekratke suknjice.

Razlog je taj što je Kamila, pored tenisa počela da se bavi i modelingom koji joj za sada odlično ide. Trenutno je na pomenutom 30. mjestu na listi, a najbolji “renking” joj je bio 26. mjesto, dok je na Grend slemovima najbolji rezultat ostvarila 2018. na Vimbldonu kada je igrača četvrtfinale.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button