BIHKOŠARKA

Lulić za SNM: Učinićemo sve da prekinemo seriju Budućnosti

Košarkaš Prijedor Spartaka Bojan Lulić naase da njegov tim može prekinuti pobjedničku seriju Budućnosti iz Bijeljine, te se u potpunosti umiješati u borbu za prvo mjesto u ligaškom dijelu Prve lige Republike Srpske.

Sjajni košarkaš ipak zna da će u današnjem derbiju (18 časova) njegovom timu biti vrlo teško da sačuva oreol neporaženog na domaćem terenu.

– U goste nam dolazi ekipa koja s pravom slovi za glavnog favorita za ulazak u Ligu BiH. Dobro su popunjeni na svim pozicijama, na polusezoni su doveli kvalitetna pojacanja, a sa klupe ih predvodi trener koji se okitio zlatnom medaljom na Evropskom prvenstvu… U seriji su pobjeda, a s druge strane mi u našoj dvorani nismo poraženi ove sezone. Učinićemo sve da tako i ostane. Dobro smo radili prethodnih dana, imamo odličnu hemiju i atmosferu u ekipi tako da se i mi s pravom nadamo pozitivnom rezultatu – rekao je Lulić za SNM.

Trener Danilo Palalić može da računa na sve raspoložive adute, a Lulić je ovim putem pozvao navijače da u velikom broju ispune dvoranu i budu dodatni vjetar u leđa domaćem timu.

Budućnost je na omjeru 12-3, dok su Prijedorčani upisali deset pobjeda i pet poraza.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button